Νοσοκομείο Ζώων - Ο Άγιος Μόδεστος | Λ. Θησέως 35 | 146 71 Νέα Ερυθραία
Τηλ. επικοινωνίας: 2108134772 - 2108133574

E-KIT ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Προσοχή: Μπορεί να σώσετε Μία ζωή (η οποία θα μπορούσε να είναι του ζώου σας). Χαρίστε ενα χριστουγεννιάτικο δώρο στο καλύτερο φίλο σας. Το E-kit του Αγίου Μόδεστου έχει σχεδιαστεί για να μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει μια επείγουσα κατάσταση ανάγκης που μπορεί να απειλήσει την ζωή του ζωου σας.

Μερικές απο τις καταστάσεις είναι: Φόλα, τοξίκωση, οξεία δηλητηρίαση, τσιμπήματα απο έντομα, αράχνες, φίδια κλπ. Τραυματισμοί (κοψίματα, γδαρσίματα). Οξεία αναφυλαξία, Αλλεργικό σοκ κλπ.

Το E-kit έχει σχεδιαστεί απο την ομάδα κτηνιάτρων του Νοσοκομείου ζώων Άγιος Μόδεστος που με την εμπειρία που έχει απο το 1979 εώς σήμερα στην αντιμετώπιση επείγοντων περιστατικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Το E-kit δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον κτηνίατρο, όμως κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο μέχρι να φτάσει το ζώο στη μονάδα κτηνιατρικής φροντίδας.

Το E-kit περιέχει μεταξύ άλλων:

Atropine sulfate injection

Κορτιζόνη ταχείας δράσεως

Απομορφίνη

Γάντια

Επιδεσμικό Υλικό

Αποστειρωμένη γάζα

Αντισηπτικό

Και το σηματικότερο συμπεριλαμβάνει μια επίσκεψη με ραντεβού στο Νοσοκομείο Ζώων Αγιος Μόδεστος.

YouTube: E-Kit για μικρά ζώα.

Μπορείτε να το παραγγείλετε στο τηλέφωνο 210.8133574 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στη φόρμα επικοινωνίας του site μας.