Νοσοκομείο Ζώων - Ο Άγιος Μόδεστος | Λ. Θησέως 35 | 146 71 Νέα Ερυθραία
Τηλ. επικοινωνίας: 2108134772 - 2108133574

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΩΩΝ

Οδοντιατρικά χειρουργεία Ζώων

Στο Νοσοκομείο Ζώων «Άγιος Μόδεστος», με έδρα τη Νέα Ερυθραία, λειτουργεί και ξεχωριστό οδοντιατρικό τμήμα για την εξέταση, πρόληψη, αλλά και την αποκατάσταση σχετικών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίζει το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Εφόσον, το εξειδικευμένο μας προσωπικό, κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης, κρίνει ότι απαιτείται οδοντιατρικό χειρουργείο για τον μικρό σας φίλο, στο Νοσοκομείο Ζώων «Ο Άγιος Μόδεστος», στη Νέα Ερυθραία, διαθέτουμε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο, όπου εκτελούνται όλα τα οδοντιατρικά χειρουργεία ζώων.

Βασικές οδοντιατρικές παθήσεις που παρουσιάζονται στα κατοικίδιά μας, όπως είναι η τρυγία, αντιμετωπίζονται άμεσα στις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου μας, ώστε να αποφευχθούν μελλοντικά σοβαρότερα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν στον μικρό σας φίλο, όπως είναι η ουλίτιδα και η περιοδοντίτιδα.

Άριστα καταρτισμένο προσωπικό εκτελεί τα οδοντιατρικά χειρουργεία ζώων, καθώς πρόκειται για λεπτές και δύσκολες επεμβάσεις, μιας και σε κάθε περίπτωση οδοντιατρικού προβλήματος στα ζώα απαιτείται αναισθησία.

Αρωγός μας στην προσπάθεια αυτή είναι ο εξελιγμένος εξοπλισμός που διαθέτουμε που, μαζί με την εμπειρία και τη γνώση του προσωπικού μας, αποτελεί εχέγγυο για ένα άψογο αποτέλεσμα.