Νοσοκομείο Ζώων - Ο Άγιος Μόδεστος | Λ. Θησέως 35 | 146 71 Νέα Ερυθραία
Τηλ. επικοινωνίας: 2108134772 - 2108133574

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΩΩΝ

Οφθαλμολογικά Χειρουργεία Ζώων

Η καλή όραση του κατοικίδιού σας είναι πολύ σημαντική για την καλή ποιότητα ζωής του. Στο Νοσοκομείο Ζώων «Ο Άγιος Μόδεστος», με έδρα τη Νέα Ερυθραία, είμαστε διαρκώς στο πλευρό σας για τη διάγνωση και θεραπεία οποιουδήποτε σχετικού προβλήματος αντιμετωπίζει ο μικρός σας φίλος.

Εκτός από την πλήρη οφθαλμολογική εξέταση του κατοικίδιού σας, που γίνεται με τα πλέον εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα (laser, οφθαλμοσκόπηση, τονομετρία κ.ά.), στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί άρτια εξοπλισμένο οφθαλμολογικό χειρουργείο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί άμεσα και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οφθαλμολογικό πρόβλημα που μπορεί να ταλαιπωρεί το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, έχοντας στην «εργαλειοθήκη» του μακρά εμπειρία και πιστοποιημένη κατάρτιση, αναλαμβάνει ακόμα και τα πιο δύσκολα οφθαλμολογικά χειρουργεία ζώων, ώστε το κατοικίδιό σας να διατηρήσει την καλή του όραση ή τουλάχιστον να την διαθέτει σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να έχει μια καλής ποιότητας ζωή χωρίς πόνο και ταλαιπωρία.

Παράλληλα, στο Νοσοκομείο Ζώων «Ο Άγιος Μόδεστος», με έδρα τη Νέα Ερυθραία, με ευαισθησία και κατανόηση είμαστε συνεχώς στο πλευρό σας, προκειμένου να σας συμβουλεύσουμε και να σας δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις, ώστε να απολαμβάνετε για το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα την συντροφιά του μικρού σας φίλου.