Νοσοκομείο Ζώων - Ο Άγιος Μόδεστος | Λ. Θησέως 35 | 146 71 Νέα Ερυθραία
Τηλ. επικοινωνίας: 2108134772 - 2108133574

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΖΩΩΝ

Ορθοπεδικά Χειρουργεία Ζώων

Στο Νοσοκομείο Ζώων «Ο Άγιος Μόδεστος», με έδρα τη Νέα Ερυθραία, η αποκατάσταση της υγείας του μικρού σας φίλου αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα.

Για τον λόγο αυτό, αναλαμβάνουμε και ορθοπεδικά χειρουργεία ζώων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα αντιμετωπίζει το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό εξετάζει με τα σύγχρονα μέσα (ακτινολογικό και αρθροσκόπιο) που διαθέτει το ορθοπεδικό τμήμα του Νοσοκομείου μας και στη συνέχεια προχωρά στη διάγνωση και εφόσον κριθεί απαραίτητο πραγματοποιεί και το ορθοπεδικό χειρουργείο που χρειάζεται.

Κατάγματα, ρήξεις χιαστών συνδέσμων, δυσπλασίες αγκώνα, εξαρθρώσεις ισχίου, αλλά και συμπιέσεις νωτιαίου μυελού είναι μερικές από τις ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις που αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε στο αγαπημένο σας κατοικίδιο.

Ορθοπεδικός χειρουργός και αναισθησιολόγος, με πλούσια εμπειρία και γνώση σε αντίστοιχα περιστατικά, έχοντας την υποστήριξη εξειδικευμένου νοσηλευτικού προσωπικού εκτελούν τα ορθοπεδικά χειρουργεία ζώων και αποκαθιστούν πλήρως το πρόβλημα που τυχόν ταλαιπωρεί τον μικρό σας φίλο, εξασφαλίζοντάς του ακόμα καλύτερη ποιότητα ζωής.