Νοσοκομείο Ζώων - Ο Άγιος Μόδεστος | Λ. Θησέως 35 | 146 71 Νέα Ερυθραία
Τηλ. επικοινωνίας: 2108134772 - 2108133574

ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗ ΖΩΩΝ

Αιμοκάθαρση Ζώων από το Νοσοκομείο ζώων Άγιος Μόδεστος

Το Νοσοσκομείο Ζώων «Ο Άγιος Μόδεστος», με έδρα τη Νέα Ερυθραία, είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μέσα και μηχανήματα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζει ο μικρός σας φίλος.

Στο πλαίσιο αυτό, στο Νοσοκομείο μας λειτουργεί και μονάδα αιμοκάθαρσης για σκύλους και γάτες. Εφόσον, το αγαπημένο σας κατοικίδιο αντιμετωπίζει σχετικό πρόβλημα, στον «Άγιο Μόδεστο» διαθέτουμε τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για την πραγματοποίηση της θεραπείας που απαιτείται.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ο σκύλος ή η γάτα μας να πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια ή άλλα παρεμφερή οργανικά προβλήματα, που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση με τη μέθοδο της αιμοκάθαρσης.

Η μονάδα αιμοκάθαρσης που λειτουργεί στο Νοσοκομείο Ζώων «Ο Άγιος Μόδεστος», με έδρα τη Νέα Ερυθραία, είναι στη διάθεσή σας ώστε να έχει ο μικρός σας φίλος την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι συνεχώς δίπλα σας, όχι μόνο για να σας δώσει πλήρη διάγνωση σχετικά με το πρόβλημα του σκύλου ή της γάτας σας, αλλά και για να σας δώσει, με επαγγελματισμό και κυρίως ευαισθησία, τις απαραίτητες συμβουλές και κατευθύνσεις, ώστε το κατοικίδιό σας να έχει μια όσο το δυνατό φυσιολογική καθημερινότητα.